Yatak Odası Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

Hayatınız boyunca kullanacağınız ve yoğun bir günün ardından dinlenmeniz gereken özellikleri ve konforu sağlayacak olan yatak odası alırken nelere dikkat edilmelidir ve hangi özellikleri ile seçilmelidir konusunda bilgi sahibi olun.

Yatak Odası Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

Yatak odası alırken dikkat edilmesi gerekenler belirli ağaç kullanımları, ahşap veya ağaç seçimi, kullanılan boyalar, işçilik kalitesi, ekonomiklik ve modern tasarımı olmaktadır. Yatak odası alırken dikkat etmek gereken özelliklerin başında yer alan ağaç kullanımı ve ahşap malzemesi seçimi hakkında sizi bilgilendirelim.

Yatak Odası Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Özellikler

Ağaç ve Ağaç Seçimi: Yatak odası üretiminde kullanılan ağaçların 1.sınıf kalitede olması, çift fırınlanmış ekstra ağaç olması ve doğru ağaçların seçilmesi gereklidir. Yatak odası üretiminde kullanılan ağaçlar gürgen, meşe, ıhlamur, teak(tik), ceviz, ladin ve abanoz gibi kaliteli ağaçlardan yapılmaktadır. Firmamız da kalite prosedürlerine göre 1.sınıf kalitesinde çifte fırınlanmış ekstra kaliteli ağaç kullanmakta, isteğinize özel ağaç seçimi yapmaktadır.

Kullanılan Boyalar: Yatak odası takımları için kullanılacak boyaların muhakkak 1.sınıf kalitesinde olması gereklidir. Mobilya için uygun olan boyalar seçilmelidir. Firmamızda kullanılan mobilya boyaları UNICEF tarafından tavsiye edilen dünyaca ünlü ve kalitesi ile markalaşmış Sayerlack ve Akzo Nobel boyaları kullanılmaktadır.

İşçilik Kalitesi: Mobilya tasarımında ve üretiminde işçiliğin kalitesi de çok dikkat edilmesi gereken önemli bir husustur. Sivri köşelerin yumuşatılması, sağlam monte edilen ahşap parçaları, uzun süre dayanan sağlamlıkları ve ölçülerde kusursuzluk ile üretilmelidir. Firmamızda tüm çalışmalar bu standardizasyon çerçevesinde yapılmaktadır.

Ekonomiklik: Bir ürünün pahalı olduğu, asla kaliteli olduğu anlamına gelmez. Bu sebepten dolayı üretilen mobilyalarda kalite standartlarına uygun sertifika ve belgeler sorgulanır, az önce saydığımız maddelere dikkat edilir. Firmamız dünyaca ünlü İtalyan mobilyası kalitesinde üretim yapmakta, işinde uzmanlaşmış ekibi ile çalışmakta ve de uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sizlere hizmet vermektedir.

Modern Tasarım: Modern yatak odası takımları sizlere özel olarak üretilmektedir. Modern dizayn konusunda sizlere en iyi seçenekleri sunan firmamız çağın getirdiği trend mobilya modellerini sizler için tekrar tasarlamakta, ihtiyaçlarınıza uygun olarak ve odanızdan alınan özel ölçülere göre de tasarlanmaktadır. Crop Mobilya ile 1.sınıf mobilya kalitesini siz de keşfedecek, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile de rahat edeceksiniz.

Kaynak : http://www.cropmobilya.com/blog/yatak-odasi-alirken-nelere-dikkat-edilmelidir.html

Yorum bırakın